Lidmaatschap

Toestemmingsformulier van BVR de Witte Wieven

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De BVR krijgt meer verantwoordelijkheden en verplichtingen en moet kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden. Meer hierover is te lezen op de Privacy pagina van de BvR.

 Zo stelt de AVG strengere eisen aan het vragen van toestemming. De BVR moet kunnen aantonen dat zij van u geldige toestemming heeft gekregen om uw persoonsgegevens te verwerken. Tevens heeft u het recht uw gegevens te allen tijde te laten verwijderen.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven als lid van onze vereniging.

Na ontvangst van u aanmelding ontvangt u van de Penningmeester een e-mail met daarin uw factuur. Als u betaling is ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging dat uw registratie is goedkeurd en ontvangt u inlog gegevens voor de website van de BvR.

Nieuwe gebruiker

ik ga akkoord met het privacybeleid van de BvR; ik geef toestemming om mijn gegevens te registreren en ik geef toestemming om mij een nieuwsbrief of overige informatie van de BvR toe te sturen via het bovengenoemde e-mailadres. Ik weet dat ik mij te allen tijde kan afmelden door een e-mail te sturen naar de BvR met het onderwerp Afmelden.

ik geef de BvR geen toestemming om mij een nieuwsbrief of overige informatie toe te blijven sturen. Ik wil dat al mijn gegevens per direct worden verwijderd bij de BVR.
captcha
*Verplicht veld